Bestil kød

Bestil kød

Kvalitets kød fra fritgående dyr

Vi tilbyder salg af kvalitets kød fra vores fritgående Galloway kødkvæg, krydsningsdyr Sortbroget / Angus, Texel og Gottlænder lam og grise.

Vores dyr græsser på naturarealer ved Ringkøbing fjord og Skjern Å, og i vintermånederne går de på dybstrøelse i vores stalde og fodres primært med wrap hø og mæsk, som er et restprodukt fra det lokale Rækker Mølle bryghus.

Afhentning og betaling

Kødet afhentes hos Slagter Sørensen, Fabriksvej 14, 6920 Videbæk
Betaling til slagter ved afhentning.

Din bestilling er klar til afhentning hos slagteren
Fredag den 14. Oktober mellem kl.11 og 13.00.

Spørgsmål vedrørende bestilling af kød eller andet rettes til
Enok Linde på telefon 22 95 56 34 eller [email protected].

Alm. Finpartering

Bovstege
Gammeldags oksestege
Filet
Mørbrad
Lårtunge
Culotte eller cuvette og flanksteak (slagteren vælger)
Roastbeef
Ribeye
Tykstegsbøffer
Benløse fugle
Wienerschnitzel
Osso buco
Ca. 20 kg Hakke kød
Ca. 10 kg Ben.
Total vægt ca. 60 kg udleveret.

Luksus partering

Vi hakker bovstege og gammeldags oksesteg.
Det giver 6 kg fars ekstra og 1 kg ben ekstra.
Prisen på partering er den samme.

Billederne er et eksempel på en finpartering af 1/4 del dyr.
OBS. Der skal tages højde for at vægten kan variere lidt både til den ene og anden side.


Almindelig finpartering

Almindelig finpartering

Almindelig finpartering

Luksus finpartering