Persondatapolitik

Denne Persondatapolitik forklarer. hvordan EV-shoppen (“vi” eller “os”) behandler og sikrer dine personoplysninger

1. Dataansvarlig

EV-shoppen – en del af Erhvervsskolen Vestjylland – har ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger:

Erhvervsskolen Vestjylland

Vestergade 42

6900 Skjern, Borris

CVR-nr.: 32416586

cp@evborris.dk 

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål

Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesseområder samt din adfærd (digital adfærd på www.erhvervsskolenvestjylland.dk) for at sende dig relevant markedsføring.

Kategorier af personoplysninger

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og i kontaktformularen selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer og e-mail.

Kilder

Direkte fra dig, fra offentligt tilgængelige kilder; sociale medier.

Behandlingsgrundlag

Nødvendig for forfølgelsen af Erhvervsskolen Vestjyllands legitime interesse i at levere relvant indhold til dig.

Modtagere

Data om brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m. v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Se hvilke tredjeparter, der er tale om i vores Cookiepolitik her.

Opbevaring

Vi opbevarer personoplysninger så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

3. Konsekvenser ved behandlingen

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af dine interesser og adfærd, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikation så relevant for dig som muligt.

4. Pligtmæssig information

Følgende oplysninger er obligatoriske:

Ved tilmelding af nyhedsbrev: Fornavn, e-mail-adresse

Ved køb af et produkt på EV-shoppen: Fornavn, efternavn, adresse, betalingsinformation, telefonnr.

5. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev modtaget via e-mail ved at anvende afmeldingslinket i nyhedsbrevet og ved tilmelding nederst på EV-shoppens forside. Du har desuden muligheden for at gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: cp@evborris.dk 

EV-shoppen lever op til kravene i Persondataforordningen (GDPR), og her kan man finde yderligere information om behandling af personoplysninger.

Denne Persondatapolitik er sidst opdateret: 15.05.2018